19 oktober 2022
18:30

Huddinge IF P08:3

Referat: Stuvsta IF P08 - Huddinge IF P08:3

Ännu en givande träningsmatch i 11-manna spelade vi ikväll mot Stuvsta IF, denna gång på fina Stuvsta IP. Matchen spelades i 2x40 minuter. Vi får en pangstart på matchen då vi får en bjudning redan i den första matchminuten när Elyas W. fångar upp en felpass och lägger in bollen i mål till 1-0. Därefter följer en lång period med endast ett fåtal chanser som inte förvaltas av något lagen så ställningen är 1-0 i halvtid. I inledningen av den andra halvleken tar hemmalaget kommandot och de har betydligt mer bollinnehav men de är lite för oprecisa i sina avslut. I den 62:a minuten i ett av våra få anfall där vi kommer till avslut skjuter Mikael A.V. in bollen i mål efter assist av Axel A. Hemmalaget har sedan ett par riktiga monsterchanser men avsluten går tätt utanför målburen. I matchens slutskede, i den 79:e minuten, fastställer Albin K. slutresultatet genom att prickskjuta 3-0 stolpe in. Vår målvakt för dagen Ozan H. får hålla nollan både med lite tur och skicklighet samt med hjälp av en stabil och hårt jobbande backlinje.

Slutresultat: Stuvsta IF - Huddinge IF 0-3